Cele mai ciudate restaurante din Europa: Clientii sunt serviti "din cer" si in bezna

Publicat pe 16.11.2012 la 14:26 Actualizat pe 16.11.2012 la 18:18

's Baggers

Nu poti sa spui ca ai mancat cu adevarat la un restaurant, pana nu ai fost la unul din aceste localuri. Desi meniul este de nota 10, nu asta le atrage atentia clientilor, ci modul de servire si decorul ales.

Dans le Noir, Londra, Marea Britanie

Macar la masa, francezii si britanicii par sa se puna de acord. In restaurantul "Dans le Noir", clientii savureaza delicii frantuzesti nu la lumina lumanarii, ci in bezna completa.

Inainte sa intre in restaurant, clientii aleg intre carne rosie, peste sau meniu vegetarian, dispuse pe culori. Chelneri legati la ochi primesc oaspetii si ii conduc prin intuneric la masa. Mancarea poate fi gustata, mirosita si simtita la degete; acestea sunt singurele simturi pe care te vei putea baza.

Solo per Due, Rieti, Italia

Nu poti rata acest local daca te afli in luna de miere sau daca speri ca el va pune marea intrebare. Este cel mai intim restaurant din lume - aici poate cina un singur cuplu deodata. Chelnerii iti vor acorda intreaga lor atentie - veti fi singurii oameni din restaurant oricum!

's Baggers, Nuremberg, Germania

Daca ai visat nopti la randul chelneri prompti si mese calde, pentru care sa nu astepti minute in sir, asta e locul in care trebuie sa vii. La " 's Beggers" totul este automatizat. Chelnerii sunt o specie pe cale de disparitie; bauturile pica din cer si comenzile vin cu viteza gandului.

Fiecare client are la masa un touchscreen de unde poate selecta mancarea dorita si i se da un timp de asteptare exact. Dupa ce timpul s-a scurs, bauturile si mancarea coboara pe o scara spiralata, in fata clientului.

Hospitalis, Riga, Letonia

Asistente sexy, scaune ca la dentist si bauturi in eprubete - nu e vorba de un film horror, ci de atmosfera dintr-un restaurant. Hospitalis face pana si un spital sa para ospitalier; fete imbracate in uniforme de asistenta sexy aduc bauturi in eprubete clientilor si mancaruri specifice Letoniei.

Le Restophone, Montpellier, Franta

La "Le Restophone" clientii se relaxeaza - la telefon. Nu cu rudele si cunoscutii, dar cu alti meseni. La intrare, oaspetii renunta la mobile si cartele de telefon, dar la masa ii asteapta telefoane fixe. Acestea sunt conectate intre mese astfel incat invitatii sa poata vorbi intre ei, schimband impresii.

foto: globalgrasshopper.com

În articolul

Cele mai ciudate restaurante din Europa: Clientii sunt serviti "din cer" si in bezna

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x