Chiftele de porc

Publicat pe 10.01.2014 la 11:43

Chiftele de porc

Ingrediente:
500 g de carne tocată de porc
1 ceapă (cca 150 g)
2 căţei de usturoi
3 g de sare
piper după gust
50 g de pâine (felii curăţate de coajă)
50 ml de apă
30 g de ulei de floarea soarelui

Pentru decor:
3 frunze de salată
1 roşie (în formă de prună)
3 rămurele de mărar proaspăt

Pregătire:
1. Înmuiaţi feliile de pâine în apă. Zdrobiţi usturoiul în presă.
2. Tăiaţi ceapa în patru părți, după care mărunțiți-o.
3. Puneţi într-un vas carnea tocată de porc, feliile de pâine înmuiate în apă, usturoiul
zdrobit, sarea şi amestecul de piper.
4. Amestecaţi şi pregătiţi tocătura pentru pârjoale.
5. Formaţi din tocătura de carne cu ingrediente pârjoale potrivite.
6. Turnaţi în vasul de gătit uleiul de floarea soarelui şi puneţi pârjoalele crude.
7. Preparaţi fără capac în modul «CHIFTELE» la aparatul Multikooker, timpul de preparare – 10-15 minute,
până la culoarea necesară a crustei inferioare.
8. Întoarceţi pârjoalele şi acoperiţi vasul de gătit cu capac. Setaţi presiunea la valoarea
3 şi prelungiţi prepararea în acelaşi mod («CHIFTELE»).
9. După semnalul sonor deconectaţi multicookerul şi reduceţi presiunea.
10. Aranjaţi frunzele de salată pe platou şi aşezaţi pârjoalele pe ele.
11. Tăiați roșia în formă de floare.
12. Înfrumuseţați pârjoalele preparate cu decorul din roşia proaspătă şi rămurelele de
mărar şi serviţi la masă.
Tocătura poate fi pregătită din carne de vită.
CHIFTELE
20 - 30 min

În articolul Chiftele de porc:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2025. Racii sunt atenți la persoanele din jurul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2025. Racii sunt atenți la persoanele din jurul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
De ce au început românii să refuze joburile din străinătate. Unele oferă salarii de 8 ori mai mari
observatornews.ro
De ce au început românii să refuze joburile din străinătate. Unele oferă salarii de 8 ori mai mari
Cine este Arșenica Cocean, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Ce a dezvăluit despre ea
a1.ro
Cine este Arșenica Cocean, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Ce a dezvăluit despre ea
Supă de sfeclă roșie și borș de sfeclă roșie. Rețete pentru o toamnă caldă și plină de gust
HelloTaste.ro
Supă de sfeclă roșie și borș de sfeclă roșie. Rețete pentru o toamnă caldă și plină de gust
Langoși cu cartofi în aluat. Rețetă tradițională din bucătăria ungurească
Catine
Langoși cu cartofi în aluat. Rețetă tradițională din bucătăria ungurească
Valve a anunțat noua consolă Steam Machine. Când va ajunge pe piață
useit.ro
Valve a anunțat noua consolă Steam Machine. Când va ajunge pe piață
Acuze fără precedent la adresa Cristinei Neagu. Atacul handbalistei care ne-a adus Liga Campionilor
as.ro
Acuze fără precedent la adresa Cristinei Neagu. Atacul handbalistei care ne-a adus Liga Campionilor
Căderea părului la menopauză: care sunt cauzele și opțiunile de tratament
MediCOOL
Căderea părului la menopauză: care sunt cauzele și opțiunile de tratament
Chinezii nu folosesc cuptorul cu microunde! Motivul? Nu are legătură cu nutriția!
Spynews
Chinezii nu folosesc cuptorul cu microunde! Motivul? Nu are legătură cu nutriția!
Culoarea ochilor bebelușului: cum poți calcula ce nuanță a ochilor va avea micuțul tău
DeParinti
Culoarea ochilor bebelușului: cum poți calcula ce nuanță a ochilor va avea micuțul tău
Unghiile și sănătatea: ce spune starea sau aspectul unghiilor despre sănătatea ta?
MediCOOL
Unghiile și sănătatea: ce spune starea sau aspectul unghiilor despre sănătatea ta?
Ouă poșate cu iaurt și unt aromat. Rafinamentul micului dejun turcesc
HelloTaste
Ouă poșate cu iaurt și unt aromat. Rafinamentul micului dejun turcesc
close
x