Ciorbă de pui cu usturoi
Publicat pe 13.12.2013 la 17:47
Ingrediente:
- 400 g tacâmuri de pui
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1 rădăcină păstârnac
- 2 ouă
- 1 căpățână usturoi
- 1 legătură frunze de țeliă
- 100 ml lapte bătut
- 2 linguri orez
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tacâmurile se spală și se pun la fiert în 2,5 litri apă. Se ia spuma, apoi zeama se strecoară, carnea se ia de pe oase, se taie mărunt și se pune la loc în supă.
La zece minute se pune orezul, la cinci minute țelina și usturoiul zdrobit. Se adaugă sare, piper. După câteva clocote se stinge focul.
Ouăle se bat, se adaugă laptele bătut și se pune totul în ciorbă.