Ciuperci umplute cu branza Roquefort
Publicat pe 12.09.2013 la 12:33 Actualizat pe 12.09.2013 la 12:42
Ingrediente:
- 12 ciuperci mari
- 1 piept de pui dezosat
- 1 morcov
- 2 cepe
- 100 g branza Roquefort
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 ou
- verdeata (marar, patrunjel)
- sare, piper
Mod de preparare:
Ceapa, carnea si coditele de la ciuperci se toaca marunt.
Morcovul se rade pe razatoarea mica.
Se pun impreuna la calit, pana albeste carnea.
Se adauga pasta de tomate si verdeata. Se mai lasa 10 minute si se da de-oparte sa se raceasca.
Dupa racire compozitia se amesteca cu oul batut, sarea si piperul.
Se umple fiecare ciuperca, apoi se acopera cu cate o felie subtire de branza.
Ciupercile se aseaza in tava in care s-a pus putina apa.
Se dau la cuptor pana se rumenesc.