DELICIOS! Cea mai scumpă clătită din lume!

Publicat pe 04.03.2014 la 13:52 Actualizat pe 04.03.2014 la 14:21

Chef Matthew Downes a creat cea mai scumpă clătită din lume, folosind homar scoțian, caviar de Beluga și tufe Hulle Verge

Hepta

Chef Matthew Downes a creat cea mai scumpă clătită din lume, folosind homar scoțian, caviar de Beluga și tufe Hulle Verge. Pe lângă toate acestea, preparatul vin și cu un sos de șampanie Dom Perignon Rose.

Clătitele au apărut ca o alternativă la folosirea ingredientelor rămase prin frigider. Matthew a reușit să ridice preparatul la rang de specialitate, ajungând la prețul de aproximativ 1000 de dolari.

"Am vrut să realizăm una dintre cele mai gustoase clătite din lume, dar a ajuns să fie cea mai scumpă!", mărturisește Chef Downes.

Sursă: Daily Mail

În articolul

DELICIOS! Cea mai scumpă clătită din lume!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x