Ferasmisu
Publicat pe 08.10.2013 la 12:39 Actualizat pe 08.10.2013 la 12:41
Ingrediente:
- 1 cana si 1/2 faina de mei
- 1 cana si 1/2 suc de mar
- 1/2 cana cocos ras
- 15 curmale
- 2 lingurite praf de vanilie naturala
- 1 lingurita cafea de cicoare
- 2 lingurite pudra de roscove
- 1 banana
- 1 cana si 1/2 nuci
- 1 cana suc de portocale si lamaie
- 2 linguri faina de chia
- 2 linguri miere
Mod de preparare:
Blatul se obtine din faina de mei, suc de mar, cocos, curmale, o lingurita praf de vanilie, cafea cicoare, pudra de roscove, banana, amestecate in blender pana devin o pasta.
Se da la cuptor, la 180 grade Celsius timp de 20 de minute. Se scoate si se raceste dupa care se adauga crema.
Pentru crema se mixeaza nucile caju, sucul de portocale, faina de chia, mierea, praful de vanilie si pudra de roscove.