Fidea chinezeasca cu pui si legume
Publicat pe 11.10.2013 la 11:35 Actualizat pe 11.10.2013 la 11:44
Ingrediente:
- 250 g fidea chinezeasca
- 250 g piept de pui
- 200 g muguri de soia in conserva
- 100 g bambus in conserva
- 1 ardei rosu
- 1 ceapa verde
- 5 ciuperci
- ghimbir
- sos de soia
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Legumele se curata si se spala.
Ardeiul, ceapa si ciupercile se taie julien.
Mugurii de soia si bambusul se surg si se pun deoparte.
Ceapa se pune in uleiul incins si se caleste pana cand incepe sa prinda culoare.
Se adauga puiul taiat bucatele, condimentat cu sare, piper si ghimbir.
Peste ceapa si pui se adauga restul de legume. Se caleste la foc iute, amestecand continuu.
Pastele se fierb si se scurg, apoi se adauga peste legume.
Inainte de a lua de pe foc se pune sosul de soia. Se mai lasa 2-3 minute.