Frigărui de pui cu portocale
Publicat pe 18.11.2013 la 14:43
Ingrediente:
500 g file de piept de pui
2 portocale mari
2 căței de usturoi
8 linguri de ulei
3 linguri de suc de lămâie
ardei gras roșu și verde
ceapă
praf de curry
sare
piper
Mod de preparare:
Carnea se taie în cuburi mici, usturoiul se toacă mărunt și se amestecă cu sucul de lămâie, ulei și curry.
Portocalele se curăță și se adaugă și ele.
Amestecul se lasă la marinat o oră (vasul trebuie să fie acoperit).
Ardeiul și ceapa se taie cuburi mari.
Bețele de frigărui se țin la înmuiat o oră în apă caldă, ca să nu se ardă.
După marinare, pe bețele de frigărui se înfig alternativ bucăți de pui, bucăți de portocală și bucăți de legume.
Se condimentează și se pun pe grătar.