Greşeala pe care o faci de fiecare dată când prepari supe sau ciorbe! Aceste DOUĂ INGREDIENTE fac diferenţa
Publicat pe 05.05.2016 la 16:15 Actualizat pe 05.05.2016 la 16:55
Supele pot fi îngroşate, pasate, congelate şi reîncălzite. Ele pot fi servite cu o largă varietate de garnituri, astfel încât să se potrivească în cele mai complexe sau simple ocazii, scrie bzi.ro.
Supele pot fi îngroşate, pasate, congelate şi reîncălzite. Ele pot fi servite cu o largă varietate de garnituri, astfel încât să se potrivească în cele mai complexe sau simple ocazii, scrie bzi.ro.
Supa este un lichid savuros, care se prepară de cca 5000 de ani din combinaţii infinite de ingrediente, de la cartoful cel modest până la cel mai exotic peşte, din tot soiul de legume şi din toate felurile de carne. Este excelentă pentru sănătate, supa poate fi preparatul de bază pentru diverse cure de slăbire sau poate deveni mai consistentă prin adaosuri de paste, pâine, orez.
Supa va avea un parfum deosebit dacă după ce se ia de pe foc, i se adaugă 2-3 felioare de ţelină tăiată subţire sau frunze de ţelină. În plus, supa va avea o culoare plăcută, dacă va fi dreasă cu puţin morcov mărunţit şi călit în grăsime.
Citeşte mai departe AICI!