Gulab Jabun –mini-gogosi indiene

Publicat pe 26.09.2012 la 18:25 Actualizat pe 26.09.2012 la 18:27

gulab jabun

Sirop:

5 cani de zahar tos

4 cani apa

Apa cu zaharul se da in clocot si se fierb 20-25 minute.

Se adauga anason stelat, cardamom verde, cuisoare.

Aluat:

1 ½ cana lapte praf

½ cana faina obisnuita

¼ lingurita praf de copt

1 cana frisca

Mod de preparare:

Toate se amesteca.

Se umple jumatate de tigaie cu ulei, iar cand uleiul se incinge se pun bile de coca.

Se prajesc , se scot la scurs, iar cand sunt scurse se lasa 3-5 minute in sirop.

Se scot si se servesc .

În articolul

Gulab Jabun –mini-gogosi indiene

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 aprilie 2025. Taurii trebuie să fie atenți la convingerile lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ploi, lapoviţă şi ninsori, din această noapte. Se răceşte în majoritatea zonelor, la munte se va depune strat de zăpadă
a1.ro
Drama neștiută a lui Andy Van de Gucht din sezonul 15 Chefi la cuțite. Prin ce a trecut cuțitul de aur al lui Chef Richard
HelloTaste.ro
Cremă de banane și avocado. O combinație fină și catifelată
Catine
Ce se poate întâmpla în corpul tău dacă bei matcha în fiecare zi
useit.ro
Cercul albastru pe WhatsApp: ce înseamnă și de ce nu poți dezactiva noul simbol
as.ro
Cristi Borcea l-a dat de gol pe milionarul român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani: „Face asta în fiecare zi”
MediCOOL
La ce se folosește uleiul de cocos. Care sunt beneficiile și riscurile consumului pe termen lung
Spynews
Imagini savuroase cu Serghei Mizil în tinerețe! Cum arăta concurentul de la Asia Express la prima nuntă | FOTO
DeParinti
Fraze comune pe care tații le spun copiilor lor și care, de fapt, sunt forme de manipulare, potrivit specialiștilor
MediCOOL
Uleiul de rapiță: proprietăți, beneficii și riscuri
HelloTaste
Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă. Gust autentic de primăvară
close
x