Legume sub patura de cascaval
Publicat pe 07.10.2013 la 17:50 Actualizat pe 07.10.2013 la 17:53
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 vinete
- 2 ardei grasi
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 3 rosii
- 1 lamaie
- 200 g cascaval
- marar
- patrunjel
- cimbru
- 100 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Legumele spalate si curatate, se taie rondele, ceapa se taie solzisori,usturoiul felii subtiri.
Intr-o cratita antiaderenta se incing 50 ml ulei si se soteaza legumele.
Se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, apoi verdeata tocata marunt.
Se potriveste de sare si piper.
Se rade coaja de lamaie, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba 15 minute, acoperit cu un capac.
La final se rade cascaval si se mai lasa putin sa prinda crusta.