Limbă de vițel cu sos pesto

Publicat pe 30.12.2013 la 21:59

Ingrediente:
700 g limbă de vițel
3 frunze dafin
1 ou
3 căței de usturoi
1 ardei iute
zeama de la 1 lămâie
4-5 fileuri anchoa
verdeață
1 pahar ulei de măsline
sare
piper

Mod de preparare:
Limba se spală, se curăță de pielițe, apoi se fierbe în apă cu sare și frunze de dafin timp de 50-60 de minute.
Când e fiartă se scoate din apă și se lasă la răcit.

Sosul pesto:
Usturoiul, oul, fileurile de anchoa și zeama de lămâie se pun într-un blender. Se adaugă treptat uleiul. Se pune sare și piper, apoi verdeață.
Se îndepărtărtează membrana de pe limbă, apoi limba se taie felii.
Se servește alături de sosul pesto.

În articolul

Limbă de vițel cu sos pesto

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Turiști americani la prima vizită în România, fascinați de o stradă din București: "E prima oară când vedem așa ceva"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x