Metoda INGENIOASĂ de a găti oul ochi. Îţi iese perfect de fiecare dată
Publicat pe 30.10.2015 la 10:48 Actualizat pe 30.10.2015 la 10:51
Dacă vrei să prepari un ou ochi perfect de fiecare dată, îţi recomandăm o metodă la care cu siguranţă nu te-ai gândit până acum.
Dacă vrei să prepari un ou ochi perfect de fiecare dată, îţi recomandăm o metodă la care cu siguranţă nu te-ai gândit până acum.
Iată ce trebuie să faci:
- Separă gălbenuşul de albuş,
- Adaugă o linguriţă de ulei de măsline,
- Găteşte albuşul un minut, la foc mediu, până devineopac,
- Adaugă gălbenuşul peste albuş,
- Lasă oul să stea 2 minute pe foc şi condimentează-l cu sare şi piper.
POFTĂ BUNĂ!