Mic dejun dulce, mai bun decât la orice patiserie! Cum faci un DELICIOS croissant cu banane și nutella în 5 minute, direct în tigaia ta
Publicat pe 19.01.2016 la 15:13 Actualizat pe 19.01.2016 la 15:15
Nutriționiștii ne recomandă ca zilnic să luăm micul dejun. Și cum până seara e timp destul să ardem caloriile, din când în când ne putem răsfăța cu un astfel de ospăț dulce!
Nutriționiștii ne recomandă ca zilnic să luăm micul dejun. Și cum până seara e timp destul să ardem caloriile, din când în când ne putem răsfăța cu un astfel de ospăț dulce!
Vă garantăm că la nicio patiserie nu veți găsi ceva mai delicios.
Rețeta
Ingrediente (pentru 6 porții)
- 6 mini croissante
- 12 linguri de Nutella
- 2 banane mari, tăiate în rondele groase
- 3 linguri de unt
- un praf de sare
Cum le preparați
Tăiați cornurile pe jumătate și ungeți felia de jos cu nutella. Acoperiți stratul de cremă de ciocolată cu rondele de banane. Peste, puneți felia de corn de deasupra.
Într-o tigaie, încingeți untul și nu uitați să adaugați praful de sare. După ce s-a încins, adăugați croissantele.
Lăsați-le în tigaie timp de 5 minute, având grijă să le întoarceți când se rumenesc pe o parte.
Vor fi gata atunci când nutella s-a topit. Poftă bună!