Rețeta asta nu îngrașă! Încearcă cele mai bune paste carbonara vegetale
Publicat pe 29.03.2016 la 13:09 Actualizat pe 29.03.2016 la 13:35
Nu trebuie să zbori până-n Italia, ca să mănânci cele mai bune paste! Iar dacă te temi de kilogramele în plus, noi îți oferim o variantă mai light a pastelor carbonara, bazată pe legume! Simplu, gustos și… dietetic!
Nu trebuie să zbori până-n Italia, ca să mănânci cele mai bune paste! Iar dacă te temi de kilogramele în plus, noi îți oferim o variantă mai light a pastelor carbonara, bazată pe legume! Simplu, gustos și... dietetic!
Ingrediente necesare!
400g spaghete
4 dovlecei medii
50g parmesan
3 ouă medii
Ulei de măsline
Mod de preparare!
Dovleceii se toacă marunt marunt și se călesc la foc mediu! Într-un castron, se bat ouăle cu sare și piper, evident, în timp ce spaghetele fierb conform indicațiilor de pe ambalaj! Apoi, radem parmezanul și îl adăugăm peste dovleceii căliți! Adăugăm și ouăle și amestecăm timp de două minute! La final, turnați spaghetele scurse peste această compoziție! Mai lăsăm să fiarbă un minut, și mâncarea-I gata!
Și ca rețeta să fie perfectă, mai învită-ți câteva prietene! Cu siguranță, veți petrece timp de calitate, fără a da iama la restaurantul din colț!