Pâine cu dovlecei, morcovi şi mere
Publicat pe 12.05.2014 la 13:21 Actualizat pe 13.05.2014 la 13:56
Trebuie să recunoaşteţi că arată foarte bine. Iar cei din casă o vor mânca pe nerăsuflate. Câteodată se adaugă topiing, câteodată nu.
Se încălzeşte cuptorul şi se unge o formă de chec.
Se amestecă untul cu zahărul, puăle, sucul de portocală şi vanilia
Se combină făina cu sarea, praful de copt, scorţiţoara, nucşoara şi cuişoarele.
Ingredientele uscate se pun în cele umede.
Se pun apoi morovii, dovleceii, merele şi nucile pecan.
Totul se toarnă în formă.
Se coace timp de 1 oră.
Se lasă la răcit înainte de a fi glazurat.
Glazura
Brânză cremoasă şi unt. Se adaugă zahăr pudră şi suc de portocale.