Pâine cu dovlecei, morcovi şi mere

Publicat pe 12.05.2014 la 13:21 Actualizat pe 13.05.2014 la 13:56

Trebuie să recunoaşteţi că arată foarte bine. Iar cei din casă o vor mânca pe nerăsuflate. Câteodată se adaugă topiing, câteodată nu.

Se încălzeşte cuptorul şi se unge o formă de chec.
Se amestecă untul cu zahărul, puăle, sucul de portocală şi vanilia
Se combină făina cu sarea, praful de copt, scorţiţoara, nucşoara şi cuişoarele.
Ingredientele uscate se pun în cele umede.
Se pun apoi morovii, dovleceii, merele şi nucile pecan.
Totul se toarnă în formă.
Se coace timp de 1 oră.
Se lasă la răcit înainte de a fi glazurat.

Glazura
Brânză cremoasă şi unt. Se adaugă zahăr pudră şi suc de portocale.

În articolul

Pâine cu dovlecei, morcovi şi mere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2025. Gemenii sunt sfătuiți să scoată altruismul la iveală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Conceptul care se află într-un singur oraș din România. Primăria a investit un milion de euro: "Mai la îndemână"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care s-ar putea să aibă nevoie de bani până la finalul lunii ianuarie 2025. Nativii care au nevoie de sprijin financiar
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Metode de îmbunătățire a antrenamentelor de fitness. Ce poți face pentru a te menține în formă
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Cum să gestionezi crizele de furie ale copiilor în public: strategii utile pentru părinți
MediCOOL
Remedii naturale pentru a combate inflamația. Cum pot acționa împotriva simptomelor
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x