Paste cu legume coapte în oțet balsamic – Deliciul de la prânz

Publicat pe 02.04.2021 la 08:05 Actualizat pe 09.04.2021 la 17:49

veglifestyle.ro

Când săptămâna se apropie de sfârșit, poate și tu simți că ți se termină bateriile. Vrei să ai mai mult timp de relaxare și treaba în bucătărie trebuie să se termine rapid, dar nu înainte de a obține un rezultat delicios. Astfel. o rețetă de paste cu legume poate fi prânzul potrivit pentru tine și cei dragi.

Paste cu legume coapte în oțet balsamic

Ingrediente

-100 g paste (la alegere)

-1 vânătă

-1 dovlecel

-1 lgt ulei de măsline

-2 roșii

-2 lg parmezan (de caju, dacă preferi)

-2 lgt oțet balsamic

-10 g migdale

-fulgi de chilli (dacă vreti să fie iute preparatul)

-1/3 lgt sare

Mod de preparare

Se taie legumele în cuburi (roșiile, dovlecelul și vânăta), se adaugă oțet balsamic și puțin ulei și se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 30-40 de minute. Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când legumele sunt coapte, se lasă puțin la răcit și apoi se adaugă peste paste, într-un bol. Sosul care rămâne de la legumele coapte în oțet balsamic și roșii va fi un deliciu. Poți adăuga în farfurie peste preparat migdale mărunțite și parmezan.

Sursă: veglifestyle.ro

CITEȘTE ȘI

Salata Vitamina – O explozie de arome

Supă de fasole – Cea mai gustoasă supă

În articolul Paste cu legume coapte în oțet balsamic – Deliciul de la prânz :
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2025. Racii sunt atenți la persoanele din jurul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2025. Racii sunt atenți la persoanele din jurul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Meseriile fără studii superioare unde poţi câştiga 8.100 €. Ţara europeană care caută 85.000 de muncitori
observatornews.ro
Meseriile fără studii superioare unde poţi câştiga 8.100 €. Ţara europeană care caută 85.000 de muncitori
Cine este Arșenica Cocean, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Ce a dezvăluit despre ea
a1.ro
Cine este Arșenica Cocean, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Ce a dezvăluit despre ea
Supă de sfeclă roșie și borș de sfeclă roșie. Rețete pentru o toamnă caldă și plină de gust
HelloTaste.ro
Supă de sfeclă roșie și borș de sfeclă roșie. Rețete pentru o toamnă caldă și plină de gust
Langoși cu cartofi în aluat. Rețetă tradițională din bucătăria ungurească
Catine
Langoși cu cartofi în aluat. Rețetă tradițională din bucătăria ungurească
Valve a anunțat noua consolă Steam Machine. Când va ajunge pe piață
useit.ro
Valve a anunțat noua consolă Steam Machine. Când va ajunge pe piață
Acuze fără precedent la adresa Cristinei Neagu. Atacul handbalistei care ne-a adus Liga Campionilor
as.ro
Acuze fără precedent la adresa Cristinei Neagu. Atacul handbalistei care ne-a adus Liga Campionilor
Căderea părului la menopauză: care sunt cauzele și opțiunile de tratament
MediCOOL
Căderea părului la menopauză: care sunt cauzele și opțiunile de tratament
Chinezii nu folosesc cuptorul cu microunde! Motivul? Nu are legătură cu nutriția!
Spynews
Chinezii nu folosesc cuptorul cu microunde! Motivul? Nu are legătură cu nutriția!
Culoarea ochilor bebelușului: cum poți calcula ce nuanță a ochilor va avea micuțul tău
DeParinti
Culoarea ochilor bebelușului: cum poți calcula ce nuanță a ochilor va avea micuțul tău
Unghiile și sănătatea: ce spune starea sau aspectul unghiilor despre sănătatea ta?
MediCOOL
Unghiile și sănătatea: ce spune starea sau aspectul unghiilor despre sănătatea ta?
Ouă poșate cu iaurt și unt aromat. Rafinamentul micului dejun turcesc
HelloTaste
Ouă poșate cu iaurt și unt aromat. Rafinamentul micului dejun turcesc
close
x