Paste cu legume coapte în oțet balsamic – Deliciul de la prânz
Publicat pe 02.04.2021 la 08:05 Actualizat pe 09.04.2021 la 17:49
Când săptămâna se apropie de sfârșit, poate și tu simți că ți se termină bateriile. Vrei să ai mai mult timp de relaxare și treaba în bucătărie trebuie să se termine rapid, dar nu înainte de a obține un rezultat delicios. Astfel. o rețetă de paste cu legume poate fi prânzul potrivit pentru tine și cei dragi.
Paste cu legume coapte în oțet balsamic
Ingrediente
-100 g paste (la alegere)
-1 vânătă
-1 dovlecel
-1 lgt ulei de măsline
-2 roșii
-2 lg parmezan (de caju, dacă preferi)
-2 lgt oțet balsamic
-10 g migdale
-fulgi de chilli (dacă vreti să fie iute preparatul)
-1/3 lgt sare
Mod de preparare
Se taie legumele în cuburi (roșiile, dovlecelul și vânăta), se adaugă oțet balsamic și puțin ulei și se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 30-40 de minute. Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când legumele sunt coapte, se lasă puțin la răcit și apoi se adaugă peste paste, într-un bol. Sosul care rămâne de la legumele coapte în oțet balsamic și roșii va fi un deliciu. Poți adăuga în farfurie peste preparat migdale mărunțite și parmezan.
Sursă: veglifestyle.ro
CITEȘTE ȘI