Paste cu legume coapte în oțet balsamic – Deliciul de la prânz

Publicat pe 02.04.2021 la 08:05 Actualizat pe 09.04.2021 la 17:49

veglifestyle.ro

Când săptămâna se apropie de sfârșit, poate și tu simți că ți se termină bateriile. Vrei să ai mai mult timp de relaxare și treaba în bucătărie trebuie să se termine rapid, dar nu înainte de a obține un rezultat delicios. Astfel. o rețetă de paste cu legume poate fi prânzul potrivit pentru tine și cei dragi.

Paste cu legume coapte în oțet balsamic

Ingrediente

-100 g paste (la alegere)

-1 vânătă

-1 dovlecel

-1 lgt ulei de măsline

-2 roșii

-2 lg parmezan (de caju, dacă preferi)

-2 lgt oțet balsamic

-10 g migdale

-fulgi de chilli (dacă vreti să fie iute preparatul)

-1/3 lgt sare

Mod de preparare

Se taie legumele în cuburi (roșiile, dovlecelul și vânăta), se adaugă oțet balsamic și puțin ulei și se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 30-40 de minute. Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când legumele sunt coapte, se lasă puțin la răcit și apoi se adaugă peste paste, într-un bol. Sosul care rămâne de la legumele coapte în oțet balsamic și roșii va fi un deliciu. Poți adăuga în farfurie peste preparat migdale mărunțite și parmezan.

Sursă: veglifestyle.ro

CITEȘTE ȘI

Salata Vitamina – O explozie de arome

Supă de fasole – Cea mai gustoasă supă

În articolul Paste cu legume coapte în oțet balsamic – Deliciul de la prânz :
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 1 decembrie 2025. Gemenii se simt constrânși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 decembrie 2025. Gemenii se simt constrânși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Cozonacul de sărbători se scumpește. Producătorii s-au adaptat: porţii la felie sau la jumătate de kg
observatornews.ro
Cozonacul de sărbători se scumpește. Producătorii s-au adaptat: porţii la felie sau la jumătate de kg
Chef Roxana Blenche este însărcinată! Celebrul bucătar de la Hello Chef va deveni mamă pentru a doua oară
a1.ro
Chef Roxana Blenche este însărcinată! Celebrul bucătar de la Hello Chef va deveni mamă pentru a doua oară
Vrei să faci legume la cuptor? Trucul de care ai nevoie pentru a fi crocante și delicioase
HelloTaste.ro
Vrei să faci legume la cuptor? Trucul de care ai nevoie pentru a fi crocante și delicioase
4 zodii experimentează norocul și abundența în decembrie 2025. Vezi dacă te numeri printre ele
Catine
4 zodii experimentează norocul și abundența în decembrie 2025. Vezi dacă te numeri printre ele
Google integrează Gemini și în Google Maps. Cum schimbă AI aplicația
useit.ro
Google integrează Gemini și în Google Maps. Cum schimbă AI aplicația
Câţi bani a încasat Ronaldinho pentru meciul jucat la Iaşi, contra legendelor României. Suma incredibilă
as.ro
Câţi bani a încasat Ronaldinho pentru meciul jucat la Iaşi, contra legendelor României. Suma incredibilă
Cele mai bune 10 alimente care cresc testosteronul – susținute de studii științifice
MediCOOL
Cele mai bune 10 alimente care cresc testosteronul – susținute de studii științifice
Cum a reacționat fiica Roxanei Blenche atunci când a aflat că va fi sora mai mare. Celebrul chef se pregătește să fie mamă din nou
Spynews
Cum a reacționat fiica Roxanei Blenche atunci când a aflat că va fi sora mai mare. Celebrul chef se pregătește să fie mamă din nou
Tot ce trebuie să știi despre ciorapii compresivi în sarcină
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre ciorapii compresivi în sarcină
Alimente congelate care te pot ajuta să reduci trigliceridele, conform nutriționiștilor
MediCOOL
Alimente congelate care te pot ajuta să reduci trigliceridele, conform nutriționiștilor
Rețetă cu multe prune și aluat subțire. Augsburger Zwetschgendatschi, un deliciu bavarez
HelloTaste
Rețetă cu multe prune și aluat subțire. Augsburger Zwetschgendatschi, un deliciu bavarez
close
x