Piept de pui a la Salonic

Publicat pe 22.10.2013 la 13:12 Actualizat pe 22.10.2013 la 13:28

Ingrediente:

  • 700 g piept de pui
  • 500 g branza topita felii
  • 200 g branza feta
  • 150 g branza cu mucegai
  • 1 kg rosii decojite
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala, se sterge, se taie bucatele si se prajeste in ulei de masline, apoi se lasa la racit.

Intr-o tava se pun in straturi branza topita, feta rasa, branza cu mucegai, pieptul de pui, rosiile taiate si condimentele.

Ultimul strat trebuie sa fie de branza.

Totul se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptor 20 de minute.

În articolul

Piept de pui a la Salonic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x