Piept de pui cu sos de muștar

Publicat pe 09.01.2014 la 17:42 Actualizat pe 09.01.2014 la 17:57

Piept de pui cu sos de muștar

Ingrediente:
6 bucăți de piept de pui
400 g de ciuperci
8 linguri de ulei de măsline
1½ lingură de boabe de muștar
4 căţei de usturoi
250 g de smântănă de 20% grăsime
3 rămurele de verdeaţă proaspătă
15 g sare ardei iute şi piper după gust.

Mod de preparare:
1. Bateţi cu ciocănaşul bucăţile de piept de pui şi frecaţi-le cu sare, piper măcinat şi usturoi zdrobit. Lăsaţi puţină
sare pentru sos.
2. Rumeniţi în ulei de măsline bucăţile de piept de pui pe o parte timp de 15-20
minute în modul «PRĂJIRE», la aparatul Multicooker. Gătiţi fără capac.
3. După evaporarea completă a lichidului întoarceţi bucăţile de piept de pui.
4. Ciupercile se taie în patru bucăţi şi se adaugă la pieptul de pui.
5. Preparaţi în acelaşi mod încă 10 minute.
6. Amestecaţi muştarul cu smântâna, adăugaţi ardei iuți, sare.
7. După semnalul sonor adăugaţi la pieptul de pui sosul de muştar şi preparaţi mai
departe cu capacul închis în modul «TOCANĂ» la aparatul Multicooker, 40 minute.
8. Puneți bucăţile fierbinţi de piept de pui pe platouri.
9. Amestecaţi sosul de muştar cu ciupercile în vasul de gătit.
10. Turnaţi sosul deasupra bucăţilor de piept de pui şi serviţi la masă.
PRĂJIRE
25 - 30 min
TOCANĂ 40 min

În articolul Piept de pui cu sos de muștar:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 15 mai 2025. Peștii își vor face noi prieteni. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2025. Peștii își vor face noi prieteni. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Facturile s-ar putea tripla în mai puţin de 2 luni. Companiile cu cel mai mic preţ de pe piaţă
observatornews.ro
Facturile s-ar putea tripla în mai puţin de 2 luni. Companiile cu cel mai mic preţ de pe piaţă
Interviu cu Cristina Ciobănașu și Bianca Purcărea. De ce echipă se tem cel mai mult. "Ne tremură port-jartierele de frică"
a1.ro
Interviu cu Cristina Ciobănașu și Bianca Purcărea. De ce echipă se tem cel mai mult. "Ne tremură port-jartierele de frică"
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni
HelloTaste.ro
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni
Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2025. Cum s-au îmbrăcat vedetele la deschiderea marelui eveniment
Catine
Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2025. Cum s-au îmbrăcat vedetele la deschiderea marelui eveniment
Jocuri PlayStation Plus din mai 2025. Ce titluri vor fi disponibile
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din mai 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Întrebat despre o nouă investiţie, milionarul român care construieşte un castel a dat un răspuns tranşant!
as.ro
Întrebat despre o nouă investiţie, milionarul român care construieşte un castel a dat un răspuns tranşant!
Care sunt măsurile de siguranță pe plajă
MediCOOL
Care sunt măsurile de siguranță pe plajă
Şoc meteo în România! Cea mai rece dimineață de mai din ultimii 50 de ani! Termometrele au arătat până la -8 grade
Spynews
Şoc meteo în România! Cea mai rece dimineață de mai din ultimii 50 de ani! Termometrele au arătat până la -8 grade
Mituri și adevăruri despre alergiile de primăvară la copii
DeParinti
Mituri și adevăruri despre alergiile de primăvară la copii
Exerciții pentru a-ți întări mușchii brațelor. Cum le poți pune în aplicare
MediCOOL
Exerciții pentru a-ți întări mușchii brațelor. Cum le poți pune în aplicare
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
HelloTaste
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
close
x