Plăcintă foietaj de curcan
Publicat pe 02.01.2014 la 16:23
Ingrediente:
- 1 lingură ulei
- 1 ceapă medie
- 1 ceașcă supă de pui
- ½ cană de lapte
- 1 pungă morcovi congelați
- 1 pungă mazăre congelată
- 350 g piept de curcan
- 1 pungă de aluat foietaj
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt și se călește în unei încins.
Supa de pui se amestecă cu laptele și morcovii, se pun la fiert. Când încep să fiarbă se acoperă cu un capac și se mai lasă la fiert cinci minute.
Se adaugă carnea de curcan tăiată cubulețe.
Se pune sare și piper și sed fierbe până când zeama se evaporă.
Se fac straturi de foietaj și compoziție. Fiecare foie de foietaj se unge cu ulei.
Se bagă la cuptor până când plăcinta se rumenește.
Se lasă să se răcească înainte de a tăia.