Plăcintă foietaj de curcan

Publicat pe 02.01.2014 la 16:23

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă medie
  • 1 ceașcă supă de pui
  • ½ cană de lapte
  • 1 pungă morcovi congelați
  • 1 pungă mazăre congelată
  • 350 g piept de curcan
  • 1 pungă de aluat foietaj

Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt și se călește în unei încins.
Supa de pui se amestecă cu laptele și morcovii, se pun la fiert. Când încep să fiarbă se acoperă cu un capac și se mai lasă la fiert cinci minute.
Se adaugă carnea de curcan tăiată cubulețe.
Se pune sare și piper și sed fierbe până când zeama se evaporă.
Se fac straturi de foietaj și compoziție. Fiecare foie de foietaj se unge cu ulei.
Se bagă la cuptor până când plăcinta se rumenește.
Se lasă să se răcească înainte de a tăia.

În articolul

Plăcintă foietaj de curcan

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Turiști americani la prima vizită în România, fascinați de o stradă din București: "E prima oară când vedem așa ceva"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x