Pui cu menta

Publicat pe 19.09.2013 la 13:17 Actualizat pe 19.09.2013 la 13:29

Ingrediente:

  • 1 kg carne de pui
  • 250 ml suc de portocale
  • 1 lingura coaja de portocala rasa
  • 2 linguri frunze de menta tocate
  • 2 linguri sos de chilli
  • 1 lingura zahar
  • 5 lingurite otet
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Menta se marineaza cu zahar, suc si coaja de portocala.

Bucatile de pui se spala, se usuca intr-un prosop si se prajesc in ulei.

Otetul se da intr-un clocot, se adauga peste el sosul de chilli si amestecul de menta, apoi bucatile de pui.

Totul se lasa sa fiarba la foc mic pana cand puiul este facut.

În articolul

Pui cu menta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x