Rețetă de post. Cum prepari cea mai DELICIOASĂ și sănătoasă PIZZA
Publicat pe 01.04.2016 la 16:02 Actualizat pe 01.04.2016 la 18:15
Foarte multe persoane respectă perioada postului, ținând cont de restricțiile alimentare. Din fericire, există tot felul de rețete care îi pot ajuta pe doritori să ducă la bun sfârșit această perioadă.
Foarte multe persoane respectă perioada postului, ținând cont de restricțiile alimentare. Din fericire, există tot felul de rețete care îi pot ajuta pe doritori să ducă la bun sfârșit această perioadă.
Fără îndoială, pizza se regăsește în preferințele culinare ale multora dintre noi. Adepta a stilului raw vegan, bloggerul Carmen Negoiță ne-a propus o rețetă pentru perioada de post.
Pizza raw este realizată doar din ingrediente de origine vegetală, fără a fi gătită la temperature înalte. Blatul îl putem face omogenizând fulgi de ovăz, mix de semințe și ardei.
Această compoziție se introduce în deshidrator. Întindem apoi pe blat brânza de caju, cubulețe de avocado, de roșii, măsline și germeni de grâu și gata, iese cea mai delicioasă și mai sănătoasă pizza, numai bună pentru perioada postului.