Cartofi gratinați

Publicat pe 18.03.2014 la 10:49 Actualizat pe 18.03.2014 la 11:33

Cartofii se cuăță, se spală și se taie rondele. Se pun la fiert și se țin să clocotească 4 minute.

Cepele se curăță, se taie solzișori și se călesc în unt cu ierburi și sare. Se lasă de-oparte.

Cartofii se lasă la ascurs, apoi se pun jumătate într-o tavă, se presară piper, o treime din brânză și parmezan, ceapa, restul de brânză, restul de cartofi. Peste ei se pune amestecul de lapte și smântână, apoi brânză rasă.

Se bagă la cuptor 40 de minute.

În articolul

Cartofi gratinați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 februarie 2025. Leii au parte de o surpriză plăcută. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii de Dragobete. Cine nu respectă cel mai important obicei al zilei va avea ghinion tot anul
a1.ro
Cum arăta Raluca Bădulescu înainte să slăbească dramatic. La ce metode a apelat pentru a arăta ca acum
HelloTaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Catine
3 zodii încheie luna februarie 2025 într-o notă dificilă. Nativii care au parte de surprize neplăcute
useit.ro
Cercetătorii români au făcut o descoperire care poate rescrie istoria Europei. Ce au găsit în Munții Carpați
as.ro
Soţia lui Daniel Pancu a vorbit despre relaţia cu bărbatul vieţii sale. Destinul i-a readus unul lângă altul după două decenii
MediCOOL
Ce rol are splina în organism și ce boli o pot afecta
Spynews
Primele declarații ale familiei lui Andrei Perneș, după înmormântare! Clipe sfâșietoare pentru sora lui: ”Încă aștept să te mai văd” | FOTO
DeParinti
Consumul de apă și nivelul hCG: poate sau nu poate să fie afectat?
MediCOOL
Băuturi pentru balonare. Lichidele care pot ameliora acest simptom digestiv
HelloTaste
Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil
x