Cartofi gratinați

Publicat pe 18.03.2014 la 10:49 Actualizat pe 18.03.2014 la 11:33

Cartofii se cuăță, se spală și se taie rondele. Se pun la fiert și se țin să clocotească 4 minute.

Cepele se curăță, se taie solzișori și se călesc în unt cu ierburi și sare. Se lasă de-oparte.

Cartofii se lasă la ascurs, apoi se pun jumătate într-o tavă, se presară piper, o treime din brânză și parmezan, ceapa, restul de brânză, restul de cartofi. Peste ei se pune amestecul de lapte și smântână, apoi brânză rasă.

Se bagă la cuptor 40 de minute.

În articolul

Cartofi gratinați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 Ianuarie 2025. Scorpionii au foarte multe frici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât câştigă un nepalez angajat la un supermarket din România: "Cel mai greu este drumul spre muncă"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
De ce ți se exfoliază pielea mâinilor și cum să rezolvi problema
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Vitamina D pentru copii: de ce este esențială în lunile de iarnă
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x