Din bucătăria Greciei – Pitas umplute

Publicat pe 01.05.2014 la 10:54 Actualizat pe 01.05.2014 la 10:57

Una dintre reţetele mele preferate? Fajitas la cuptor. Sunt uşor de făcut, sunt pline de savoare şi sănătoase. Dar am încercat acelaşi concept cu gusturi diferite. Pentru această versiune, am ales o variantă grecească.

budgetbytes

Se preîncălzeşte cuptorul.
Ceapa şi ardeiul se spală, se curăţă şi se taie felii subţiri.
Roşiile şi vânăta se spală şi se taie cubuleţe.
Carnea de pui se spală, se scurge şi se taie fâşii subţiri.

Usturoiul se pisează , se amestecă cu uleiul de măsline, suc de lămâie, oregano, sare şi ardei iute tocat.

Legumele şi puiul se bagă la cuptorul încălzit pentru 60 de minute, amestecând odată la 20 de minute.
După ce s-au făcut, se presară feta şi pătrunjel.

Cu acest amestec se umplu cele patru pitas.
Se servesc calde.




În articolul

Din bucătăria Greciei – Pitas umplute

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 Ianuarie 2025. Scorpionii au foarte multe frici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât câştigă un nepalez angajat la un supermarket din România: "Cel mai greu este drumul spre muncă"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
De ce ți se exfoliază pielea mâinilor și cum să rezolvi problema
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Vitamina D pentru copii: de ce este esențială în lunile de iarnă
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x