Euforia Cuisine / Calcan cu ceapa si ardei iute
Publicat pe 02.02.2011 la 17:46 Actualizat pe 02.02.2011 la 18:55
Nicolai si Narcis, bucatar-sef la restaurantul Vox-Maris din Costinesti, au pregatit un calcan cu ceapa si ardei iute.
Preparare: se incing doua tigai cu ulei de masline, apoi in prima se pun doua fileuri de calcan la sotat, iar in cealalta se pun rondelele de ceapa rosie si alba. Se prajeste fileul de calcan pe ambele parti si se adauga rondele de ardei iute verde cand ceapa este aproape calita.
Urmatorul pas: cand pestele este aproape facut se asezoneaza cu sare si cu piper, la fel si legumele calite. Se toarna apoi putin vin alb peste legume, pentru a le stinge. Cand pestele s-a facut se scoate si se asaza pe farfuria de servit, peste un pat facut din amestecul de ceapa si ardei iute. Se presara patrunjel maruntit, sare si piper. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!