Euforia Cuisine / Cotlet de porc in bere
Publicat pe 15.02.2011 la 16:29 Actualizat pe 15.02.2011 la 16:30
Ionut Stan, bucatar-sef la restaurantul Riviera din Bucuresti, a pregatit la Euforia Cuisine o reteta de cotlet de porc in sos de bere.
Preparare: Prima oara se topeste un cubulet de unt intr-o tigaie, apoi se adauga putin ulei de masline si se adauga bucata de cotlet de porc, asezonata cu sare si cu piper, dar si cu boia de ardei dulce. Se rumeneste cotletul pe ambele parti.
Dupa 3-4 minute se adauga 200 ml de bere blonda si se mai lasa la marinat in acest sos inca 3-4 minute.
Intre timp se realizeaza un piureu de cartofi, dupa care acesta se pune in forme rotunde pe farfuria de servit. Se acopera cu putine feliute de ceapa verde.
Preparatul se serveste cu salata de varza alba (cu marar, otet, ulei, sare), dar si cu sos rosu iute. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!