Euforia Cuisine / Muschi de porc cu sos mustar
Publicat pe 07.12.2010 la 21:15 Actualizat pe 08.12.2010 la 11:31
Nicolai a pregatit o reteta de muschi de porc in sos de mustar.
Preparare: se fierbe orezul (aproximativ 100 de grame), apoi se adauga un cubulet de unt, dupa care se asezoneaza cu sare si cu piper. Separat, se incinge ulei de masline intr-o tigaie, se topeste inca un cubulet de unt si se pune la rumenit o bucata de muschi de porc de 200 de grame, pe ambele parti. Dupa ce s-a rumenit se taie muschiul in 3-4 bucati care se pun iar la prajit.
Se face sosul de mustar: se taie marunt o ceapa medie care se pune apoi la sotat, in ulei de masline incins. Se adauga putin vin alb, aproximativ 100 de ml. Se toarna si o lingura de smantana si se amesteca bine, dupa care se adauga o lingura mare de mustar de Dijon, iute.
La final, se pune orezul intr-o parte a farfuriei, bucatile de muschi de porc alaturi, iar sosul de mustar se toarna langa carne. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!