Euforia Cuisine / Muschi de porc cu trufe si spanac
Publicat pe 02.12.2010 la 18:30 Actualizat pe 02.12.2010 la 19:47
Robert Mann, maestru in arta culinara, a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" un muschi de porc cu trufe si spanac.
Preparare: se condimenteaza trei bucati mici de muschi de porc cu sare si cu piper, apoi se pun la sotat, in ulei incins. Se taie marunt doi catei de usturoi si se pun si acestia, in alta tigaie, la sotat. Dupa putin timp se adauga aici si spanac fiert si tocat marunt, cam trei linguri. Se asezoneaza cu sare, piper si o lingura de smantana dulce.
Cartofii, fierti in prealabil in coaja, se taie in felii cu grosimea de un centimetru si se condimenteaza cu sare, piper si ulei de masline, dupa care se trag putin la tigaie, sa prinda o coaja aurie. Dupa ce s-au rumenit cele trei felii de cartofi se scot si se pun pe farfuria de servit, una langa alta. Deasupa fiecarei felii se pune cate o lingura de spanac, iar peste spanac se adauga bucata de muschi din tigaie.
Peste toata aceasta compozitie se pun felii subtiri de parmezan, apoi, la final de tot, se pune putina crema de trufe deasupra, dar si putin otet balsamic. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!