Euforia Cuisine / Muschiulet impletit de porc
Publicat pe 24.01.2011 la 15:25 Actualizat pe 24.01.2011 la 16:40
Gabriel, bucatar-sef la Complexul Maridor din Bran (Tohanu Nou), a pregatit in decor natural, special pentru emisiunea "Euforia Cuisine" o reteta de muschiulet impletit de porc, cu garnitura de cartofi fierti in lapte.
Preparare: se ia o bucata lunga de muschi de porc si se taie in trei, pe lungime, fara insa a taia pana la capat. Se presara cu piper si sare apoi se bate cu tocatorul de carne. In fiecare fasie de carne se fac apoi gauri in care introduce praz verde. Se impletesc apoi cele trei fasii de muschi de porc.
Urmatorul pas: se topeste putin unt intr-o tigaie grill incinsa apoi se pune muschiuletul impletit la prajit, pe ambele parti. Separat, se pun mai multe bucati de cartofi fierti in lapte fierbinte, pentru a capata un gust deosebit. La final, se servestemuschiuletul impletit alaturi de cartofii in lapte, dar si cu un decor de legume. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!