Euforia Cuisine / Paste gnocchi cu branzeturi si nuci
Publicat pe 02.03.2011 la 12:34 Actualizat pe 02.03.2011 la 12:36
Stavros, de la restaurantul Palladium din Capitala, a pregatit la Euforia TV o reteta de paste gnocchi (facute din cartofi) servite alaturi de branzeturi.
Preparare: se pun pastele gnocchi la fiert, in apa clocotita cu sare, pentru 4-5 minute. Se face apoi sosul, separat: intr-o cratita se toarna un pahar de vin alb demisec, se adauga miez de nuca (se lasa 10 minute) si se toarna apoi smantana lichida.
Se pune si o lingura de branza gorgonzola fina si se amesteca bine. Dupa ce s-au fiert pastele se pun in sosul de vin cu smantana si se amesteca.
La final se scot pe farfurie si se rade parmezan, apoi se serveste alaturi de busuioc proaspat. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia Tv!