Euforia Cuisine / Risotto cu sofran

Publicat pe 16.11.2010 la 21:45 Actualizat pe 16.11.2010 la 23:31

Risotto cu sofran

Sammy Babou, seful bucatar de la "Le Cantine de Nicolai" pregateste pentru emisiunea "Euforia Cuisine" o reteta deosebita de risotto cu sofran.

Preparare: Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si se pune ceapa taiata la prajit pana cand devine sticloasa. Se adauga si putin sofran pentru a prinde o culoare frumoasa. Se adauga si orezul si se caleste pana devine translucid.

Pasul urmator: Se stinge risotto cu vin alb. Se lasa sa se absoarba vinul, apoi se pune si supa si se fierbe timp de 18 minute. Odata risotto-ul gatit se adauga o lingura de unt, parmezano si putina sare si piper. Se asaza risotto pe farfurie, iar pe el se pun cateva felii de parmezan pentru decor si putin ulei de masline.

Pofta buna!

Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!

În articolul

Euforia Cuisine / Risotto cu sofran

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x