Euforia cuisine / Tigaie picanta ( orez cu pui in zahar caramelizat)
Publicat pe 20.09.2010 la 02:17 Actualizat pe 20.09.2010 la 03:22
Preparare: Intr-o oala, se pune apa la fiert. Apoi se dauga orezul. Intre timp, se taie in bucatele egale pieptul de pui. Intr-o tigaie se pune zaharul si se caramelizeaza. Atunci se adauga puiul cu grija si se caleste, amestecand mereu.
Pasul urmator: Se taie ardeii marunt si se pun peste pui. Se amesteca bine. Se presara si putina sare, apoi se adauga smantana dulce. Se omogenizeaza totul si se mai tine pe foc un minut. Intr-un castronel se pune orezul fiert, iar intr-o farfurie se pune puiul cu sos. Se mai presara putin praf cayenne. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!