Ouă umplute
Publicat pe 28.07.2014 la 14:43 Actualizat pe 28.07.2014 la 14:44
Se încălzește cuptorul.
Se amestecă zahărul cu ardeiul cayenne și scorțișoara.
Pe grătarul cuptorului se pune hârtie de copt, se pune șunca pe care se presată amestecul de condimente.
Se coace 10 minute de fiecare parte.
Se lasă la răcit, apoi se toacă.
Ouăle se pun la fiert într-o crăticioară cu apă.
Când au fiert, se acoperă recipientul cu un capac și se lasă așa 10 minute.
Se scurge apa caldă și se clătesc cu apă rece.
Se lasă să se răcească, apoi se cojesc.
Se amestecă maioneza, muștarul, oțetul, sosul, ¼ linguriță ardei cayenne, pătrunjelul, prazul și șunca tocată.
Se sărează.
Ouăle se taie în jumătate, li se îndepărtează gălbenușurile care se pun în amestecul de maioneză.
Cu amestecul obținut se umplu albușurile.
Se presară cu paprika și pătrunjel tocat.