Paste picante

Publicat pe 06.05.2014 la 17:15 Actualizat pe 06.05.2014 la 17:26

Îți lasă gura apă.

Pastele se fierb conform instrucțiunilor.

Ceapa și ardeiul iute se toacă. Se încinge o lingură de ulei, se călesc ceapa și ardeiul. Se pune vinul.

Se adaugpp bacon-ul, tăiat cubulețe și frecat cu busuioc. Se pun bulionul și piperul.

În pastele fierbinți se pune oul bătut. Se mai pun pe foc, se adaugă ulei de măsline.

Se pune conținutul tigăii.

Se pune parmezanul ras și roșia tăiată rondele.

În articolul

Paste picante

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x