Prăjitură de ciocolată fără făină
Publicat pe 10.05.2014 la 19:04 Actualizat pe 11.05.2014 la 15:29
Iată o reţetă cu nici un strop de făină. Textura este una bogată, de brioşă ce ţi se va topi în gură.
Iată o reţetă cu nici un strop de făină.
Textura este una bogată, de brioşă ce ţi se va topi în gură.
Se încălzeşte cuptorul. Se unge o formă cu unt şi se pune hârtie de pergament.
Într-un bol rezistent la microunde se topeşte ciocolata cu untul în tranşe de 30 de secunde, amestecând bine.
Amestecă zahărul şi zahărul brun până se topesc. Apoi adaugă vanilia şi sarea.
Bate ouăle, apoi pune-le în compoziţie.
Pune cacaoa cernută.
Toarnă compoziţia în forma unsă şi coace 20-25 de minute.
Las-o să se răcească, Apoi taie-o în felii şi serveşte alături de frişcă sau îngheţată.
Se poate ţine la frigider până la trei zile.