Reteta zilei: Frittata de ricotta
Publicat pe 01.05.2011 la 16:34 Actualizat pe 01.05.2011 la 16:37
O reteta foarte sanatoasa, cu o sursa buna de vitamina C, care asigura mai bine de o cincime din necesarul zilnic. Pofta buna!
Preparare:
1. Se incalzeste cuptorul la 180° C/gaz 6. Se incinge ulei intr-o tigaie nonaderenta mare si se prajeste ceapa 5-6 minute pana se inmoaie si se rumeneste usor. Se adauga rosiile si se amesteca 1 minut pana se inmoaie.
2. Se ia tigaia de pe foc, se adauga frunzele de spanac si busuioc si se amesteca pentru a se inmuia putin. Se pun toate ingredientele intr-o tava dreptunghiulara unsa de dimensiunile 30cm x 20cm. Se ia ricotta cu lingura si se pun bucati din loc in loc peste legume.
3. Se asezoneaza ouale si se bat bine, apoi se toarna peste legume si branza. Se coace totul in cuptor 20-25 de minute pana se intareste frittata si capata o culoare aurie. Se serveste cu salata.
Citeste si Good Food Romania!