Rigatoni cu sos de roşii uscate

Publicat pe 21.05.2014 la 15:34 Actualizat pe 21.05.2014 la 15:44

Pastele se fierb, se scurg, se clătesc şi se lasă să se răcească.

Roşiile uscate se pun în apă fierbinte cinci minute. Apoi se scot două şi se toacă. Restul se amestecă cu apă şi se fac piure.

Se încinge uleiul, se pune ceapa tocată, apoi usturoiul, se pun roşiile piure şi roşiile tocate. Se fierb zece minute.

Se pun ierburile aromatice şi se mai fierbe un minut.

Pastele scurse se pun în tigaia cu sos.

Se pune deasupra parmezan ras.

În articolul

Rigatoni cu sos de roşii uscate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x