Supă franțuzească de ceapă

Publicat pe 29.04.2014 la 11:53 Actualizat pe 29.04.2014 la 12:10

Untul se topește împreună cu zahărul și ceapa tăiată solzișori. Se lasă pe foc 10 minute.

Se adaugă făina, sarea, piperul, apa, vinul și supa de legume. Se lasă să fiarbă 10 minute.

Bagheta se taie în felii care se rumenesc la cuptor.

Supa se pune în castronele termorezistente, cu felii de pâine deasupra, peste care se rade cascavalul sau parmezanul. Se pun într-o tavă și se bagă la cuptor, la foc mare, până ce cașcavalul se topește.

La sesrvire se presară verdeață.

În articolul

Supă franțuzească de ceapă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea deschisă acum 3 ani de Flavian şi soţia lui încă mai rezistă scumpirilor, cu preţul profitului tot mai mic. "Lumea nu mai are bani"
a1.ro
Culiță Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru logodnica sa. Primele imagini cu noul bolid de lux al Danielei
HelloTaste.ro
Brownie cu zmeură și fistic. Un desert irezistibil
Catine
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
useit.ro
Cât costă un telefon vechi Nokia 3310. Prețul la care a ajuns în 2022
as.ro
La ce este suspus fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, după ce tatăl său a plecat cu amanta: „Totul depinde de el!”
Antenastars
Ioana Ginghină are o soră secretă. De ce nu şi-au vorbit niciodată: "Mi-ar fi plăcut să..."
Spynews
Ingredientul pentru cel mai bun gem de gutui. Puține gospodine știu
x