Tocana belgiana
Publicat pe 16.12.2011 la 22:53
O tocana extrem de gustoasa si de simplu de realizat.
• 1. prima oara se fierb cartofii, in apa si cu sare
• 2. se toaca rondele apoi doua cepe medii si se pun la sotat in unt incins
• 3. bucatile de carne de porc se asezoneaza cu sare si cu piper si apoi se dau putin prin faina ,dupa care se pun in tigaia in care se afla si ceapa la calit, si se lasa pana prind o culoare frumoasa
• 4. se adauga apoi berea neagra, aproximativ 300 ml, si o lingura de mustar de masa
• 5. in momentul in care s-au fiert cartofii, se scot din apa,se curata si se pun in tigaia in care se afla carnea de porc in sosul de bere
• 6. se lasa tot amestecul pe foc,15 minute(foc mic)
• 7. la final,puneti totul in farfurie si serviti cu multa pofta
Citeste si Good Food!