Tocana belgiana

Publicat pe 16.12.2011 la 22:53

O tocana extrem de gustoasa si de simplu de realizat.

• 1. prima oara se fierb cartofii, in apa si cu sare
• 2. se toaca rondele apoi doua cepe medii si se pun la sotat in unt incins
• 3. bucatile de carne de porc se asezoneaza cu sare si cu piper si apoi se dau putin prin faina ,dupa care se pun in tigaia in care se afla si ceapa la calit, si se lasa pana prind o culoare frumoasa
• 4. se adauga apoi berea neagra, aproximativ 300 ml, si o lingura de mustar de masa
• 5. in momentul in care s-au fiert cartofii, se scot din apa,se curata si se pun in tigaia in care se afla carnea de porc in sosul de bere
• 6. se lasa tot amestecul pe foc,15 minute(foc mic)
• 7. la final,puneti totul in farfurie si serviti cu multa pofta


Citeste si Good Food!

În articolul

Tocana belgiana

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Turiști americani la prima vizită în România, fascinați de o stradă din București: "E prima oară când vedem așa ceva"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x