Rosii umplute cu ficatei

Publicat pe 19.09.2013 la 13:51

Ingrediente:

  • 6 rosii rotunde
  • 1 kg ficatei
  • 3 oua
  • 2 cepe rase
  • sare
  • piper
  • verveata tocata
  • 200 g cascaval
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Ficateii se spala, se curata de pielite si se fierb in apa cu sare.

Dupa ce s-au racit, se toaca marunt si se amesteca cu ceapa rasa, oua, verdeata tocata, sare si piper.

Cu pasta obtinuta se umplu rosiile scobite de miez.

Pe fiecare rosie se pune cate o bucata subtire de cascaval.

Rosiile se pun intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor o ora, o ora si jumatate.

În articolul

Rosii umplute cu ficatei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2024. Berbecii sunt atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale. Elena Lasconi măreşte diferenţa faţă de Marcel Ciolacu, care a căzut pe locul 3. Georgescu, pe primul loc
a1.ro
De ce Carmen Iohannis nu a votat alături de soțul său, Klaus Iohannis, la prezidențiale. Unde a fost Prima doamnă
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de covrigi de casă. Pașii pe care să-i urmezi ca să iasă mai buni ca la patiserie
Catine
Prăjitură cu dovleac și griș. Desert simplu și ușor de preparat
useit.ro
Informațiile electorale false de pe TikTok. Cum au fost influențați utilizatorii din mai multe țări
as.ro
Soţia kosovarului Vedat Muriqi arată fabulos! Edibe este femeia care îl calmează după gesturile golăneşti de pe terenurile de fotbal
MediCOOL
5 simptome ale cancerului de colon și cum să-ți reduci riscurile
Spynews
Cine este Călin Georgescu, candidat independent la Alegerile Prezidențiale 2024. Toate informațiile despre cariera și familia lui
DeParinti
Cel mai bun mic dejun pentru copiii care merg la școală. Nutriționiștii recomandă aceste alimente pentru cei mici
MediCOOL
Ce este cafeaua decofeinizată. Care sunt caracteristicile acestei băuturi
HelloTaste
Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
x