Savoare de Crăciun: Prepară cel mai gustos caltaboş, după o reţetă veche!
Publicat pe 20.12.2016 la 16:41 Actualizat pe 20.12.2016 la 17:06
O reteta rapida si gustoasa!
Nu poate există Crăciun românesc, fără tradiţionalul caltaboş pe masă. Iar atunci când îl prepari după o reţetă veche, cu tradiţie, gustul este unul garantat.
Ingrediente:
2,5 kilograme măruntaie de porc (ficat, rinichi, splină, inimă)
250 grame carne grasă de porc
700 grame ceapă albă
1 cană mare de orez
4 foi de dafin
1 căpăţână de usturoi curăţată
1 lingură rasă nucsoara măcinată
1 lingură rasă boabe de ienibahar măcinat
100 grame untură de porc
maţe de porc bine spălate
sare
piper negru măcinat
1 lingură piper boabe