Somon cu sos de mustar
Publicat pe 02.02.2013 la 20:14 Actualizat pe 04.02.2013 la 16:34
Ingrediente:
2 file-uri de somon
2 linguri ulei
sare
piper
verdeturi
2 lingurite mustar Dijon
1 lingurita mustar boabe
4 lingurite miere
1 lingurita sos de soia
1 lingurita piper
1 linguta ulei de masline
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul.
Amesteca mustarul Dijon cu cel boabe, mierea, sosul de soia, piperul si uleiul de masline. Amesteca bine si lasa-l deoparte.
Asezoneaza somon-ul cu sare si piper.
Incinge o tigaie, pune putin ulei, prajeste somonul 1 minut pe fiecare parte.
Baga somon-ul la cuptor trei minute.
Lasa-l 1 minut sa se raceasca.
Serveste-l cu sosul de mustar preparat si ierburi.
Poti folosi la garnitura: orez, cartofi sau paste.