Supă de coriandru
Publicat pe 03.12.2013 la 15:21
Ingrediente:
- 2-3 pesmeți
- ½ cană de lapte
- 1 morcov
- 2 bucăți file de pește (somon sau calcan)
- 750 ml supă de pui
- 1 ou
- 1 legătură coriandru proaspăt
- miez de nucă pisat
- 2 linguri făină
- 1 pumn de mazăre uscată
- frunze de spanac
- 125 g creveți decorticați
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pesmetul se înmoaie în lapte. Morcovul se curăță și se rade.
Fileul de pește se pune în supa de pui și se lasă să clocotească cinci minute.
Apoi se scoate, se surge și se rupe fâșii, se amestecă cu morcovul, oul, pesmetul scurs, puțin coriandru, miez de nucă, sare, piper.
Amestecul se pasează cu o furculiță. Se formează chifteluțe care se trec prin făină.
Mazărea și spanacul se pun la fiert în apă cu sare timp de 7-8 minute.
Chifteluțele, creveții, mazărea și restul de morcov se pun în supă să fiarbă cinci minute.
La final se pune coriandru. Se servește fierbinte.