Tăiței soba din hrișcă cu legume
Publicat pe 13.04.2021 la 13:47 Actualizat pe 13.04.2021 la 13:04
O rețetă gustoasă, plină de savoare, potrivită mai ales pentru persoanele care au intoleranță la gluten.
Ingredinte
-100 g tăiței soba
-30g edamame congelate
-1 ardei kapia tocat fâșii
-50g păstăi verzi (le puteți fierbe înainte să le trageți la tigaie)
-1 ceapă verde
-1 lgt semințe de susan
-2 usturoi fresh
-2 lg sos teriaky sau soia
-1/2 lgt ghimbir măcinat
-1 lgt ulei de susan
-busuioc pentru decor
Mod de preparare
Fierbeți tăițeii soba conform instrucțiunilor de pe ambalaj, de obicei 4-5 minute în apă clocotită. Între timp, caliți legumele în ulei de susan 7 minute la foc mediu, după care adăugați usturoiul, sosul de soia sau teriaky și ghimbirul măcinat.
Când legumele sunt bine rumenite, adăugați tăițeii din hriscă și ceapa verde tocată mărunt.
Serviți pastele calde!
Poftă bună!
Citește și: Mousse aromat cu ciocolată și biscuiți Gogoși pufoase la cuptor cu glazură