Tarta cu legume, carnati si cascaval
Publicat pe 18.09.2013 la 17:31 Actualizat pe 18.09.2013 la 17:47
Ingrediente:
Pentru blat
- 300 g faina
- 60 ml ulei
- 200 ml lapte
- 15 g drojdie
- sare
Pentru compozitie
- ceapa
- ardei rosu
- ardei verde
- 500 g legume congelate: morcovi, brocoli, conopida
- sare
- piper
- 1 carnat de casa
- ulei
Mod de preparare:
Pentru blat
Framantati toate ingredientele impreuna pana devin un aluat.
Acesta se intinde intr-o tava de tarta unsa si tapetata.
Peste aluat se pune compozitia.
Compozitie
Intr-o tigaie sa pune la incins putin ulei. Se pune ceapa taiata pestisori, ardeiul verde taiat cubulete. legumele congelate si carnatul taiat rondele.
Se pune putina apa si se lasa sa fiarba pana cand scade apa.
Cand sunt gata, legumele se pun peste blat.
Se adauga bucatile de carnat, se razuie cascavalul si se da la cuptor pana se coace blatul.
Se serveste calda.