Știai că îți face rău, dar există un tip de sare cu nenumărate BENEFICII pentru SĂNĂTATE!
Publicat pe 14.08.2015 la 18:10 Actualizat pe 14.08.2015 la 18:18
A apărut acum milioane de ani și poartă numele de sare Himalaya, după munții din care este extrasă. Are o culoare plăcută - roz deschis - și este neatinsă de poluare, fiind peste 99% PURĂ!
A apărut acum milioane de ani și poartă numele de sare Himalaya, după munții din care este extrasă. Are o culoare plăcută - roz deschis - și este neatinsă de poluare, fiind peste 99% PURĂ!
Sarea de Himalaya poate fi folosită ca un înlocuitor al sării clasice. Pe când sarea care se găsește în aproape toate bucătăriile gospodinelor este prelucrată și conține iod, sarea roz nu conține iod și nu este prelucrată. Totodată, are un conținut ridicat de minerale și fier (magneziu, calciu, fier și potasiu) și datorită impurităților sale, are un plus nutritiv.
Te încurajăm să o folosești în alimentația ta zilnică, căci beneficiile sunt WOW: ameliorează problemele respiratorii sau sinuzitele, întărește oasele, previne apariția reumatismului sau a pietrelor la rinichi și vezică biliară.