Tigaie calda
Publicat pe 19.09.2013 la 13:46 Actualizat pe 20.09.2013 la 14:37
Ingrediente:
- 300 g piept de pui sau orice carne frageda
- 1 lingurita rasa seminte de dovleac decojite
- 4 catei usturoi zdrobiti
- 1 ceapa mica
- 1 ardei gras au un gogosar
- 1 legatura tarhon sau rozmarin proaspat
- 200 g crutoane
- 3 linguri ulei de masline
- unt – cat o nuca
- sare
- piper
Mod de preparare:
In tigaia cu uleiul incins bine, se trag pe rand pieptul de pui taiat feliute, ceapa taiata solzisori, usturoiul, ardeiul taiat fasii subtiri, verdeata intreaga, semintele de dovleac si crutoanele de paine prajite in unt.
La sfarsit se readuc in tigaie toate ingredientele si se mai lasa pe foc cateva minute pentru a-si imbina aromele.
foto: zummyummy.com