Tigaie calda

Publicat pe 19.09.2013 la 13:46 Actualizat pe 20.09.2013 la 14:37

Ingrediente:

  • 300 g piept de pui sau orice carne frageda
  • 1 lingurita rasa seminte de dovleac decojite
  • 4 catei usturoi zdrobiti
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras au un gogosar
  • 1 legatura tarhon sau rozmarin proaspat
  • 200 g crutoane
  • 3 linguri ulei de masline
  • unt – cat o nuca
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

In tigaia cu uleiul incins bine, se trag pe rand pieptul de pui taiat feliute, ceapa taiata solzisori, usturoiul, ardeiul taiat fasii subtiri, verdeata intreaga, semintele de dovleac si crutoanele de paine prajite in unt.

La sfarsit se readuc in tigaie toate ingredientele si se mai lasa pe foc cateva minute pentru a-si imbina aromele.

foto: zummyummy.com

În articolul

Tigaie calda

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2024. Berbecii sunt atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce avere are Călin Georgescu, câştigătorul turului 1 la alegerile prezidenţiale 
a1.ro
Cine este Cosmin Georgescu, fiul lui Călin Georgescu. Tânărul a fost coleg de cameră și prieten cu „regele banilor” Novak Djokovic
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de covrigi de casă. Pașii pe care să-i urmezi ca să iasă mai buni ca la patiserie
Catine
Prăjitură cu dovleac și griș. Desert simplu și ușor de preparat
useit.ro
Informațiile electorale false de pe TikTok. Cum au fost influențați utilizatorii din mai multe țări
as.ro
Ion Ţiriac a dezvăluit ce preşedinte vrea pentru România: „Din păcate, nu prea am avut aşa ceva!”
MediCOOL
5 simptome ale cancerului de colon și cum să-ți reduci riscurile
Spynews
Claudia Pătrășcanu sărbătorește ziua de naștere a fiului ei cel mare! Gabriel a împlinit 10 ani
DeParinti
Cel mai bun mic dejun pentru copiii care merg la școală. Nutriționiștii recomandă aceste alimente pentru cei mici
MediCOOL
Ce este cafeaua decofeinizată. Care sunt caracteristicile acestei băuturi
HelloTaste
Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
x