Tocană de cartofi cu cotlet de porc
Publicat pe 08.01.2014 la 12:07
Ingrediente:
5 cotlete de porc cu os (cca 250 g fiecare
20 g de muştar Dijon
50 g de sos de soia, 2
morcovi (cca 150 g)
2 cepe (cca 150 g)
4 căţei de usturoi
o legătură de mărar
3 foi de dafin
15 g de sare
piper după gust
Mod de preparare:
Puneţi cotletele din carne de porc la marinat în sos de soia şi muştar, adăugaţi usturoiul pisat şi frecaţi cu
el bucăţile de carne.
Tocaţi mărunt ceapa.
Tăiaţi cartofii în patru bucăţi, iar morcovii în formă de fidea (bucăți lungi și subțiri).
Introduceţi în vasul de gătit bucăţile de carne marinate, după care adăugaţi ceapa
tocată mărunt.
Preparaţi fără capac în modul «FRIPTURĂ», timpul de preparare – 30 min.
După semnalul sonor întoarceţi bucăţile de carne, adăugaţi cartofii, morcovii,
verdeaţa tocată mărunt, adăugaţi sarea şi usturoiul pisat.
Preparaţi cu capacul închis în modul «FRIPTURĂ», timpul de preparare – 30 min,
presiunea – 3.
Deconectaţi multicookerul şi reduceţi presiunea.
Aşezaţi mâncarea preparată pe platouri şi serviţi-o la masă.
FRIPTURĂ
30 + 30 min