Vlad mai are puțin și ajunge bucătar profesionist. Mai ales când trebuie să pregătească bezea cu căpșuni
Publicat pe 10.07.2017 la 15:46 Actualizat pe 10.07.2017 la 18:03
Prajitura cu bezea si capsuni e intotdeauna alegerea potrivita pentru vara.
La această ediție Happy Food, avem un invitat special. Este vorba despre Ștefan Popescu, Chef Executiv Hotel Pullman, care a pregătit un preparat perfect pentru vară: prăjitură cu bezea și căpșuni.
Desertul se pregătește trei etape, prima dată se face bezeaua, apoi crema de mascarpone și la sfârșit trebuie să pregătiși un suc de căpșuni cu lichior. Un deliciu, ce să mai?
Singurul inconvenient este că această rețetă durează o oră și un sfert, însă merită, garantat.
Ingrediente:
- Ouă
- Zahăr pudră
- Amidon
- Oțet
- Mascarpone
- Lime
- Frișcă
- Cășuni
- Lichior
- Zahăr
Clipul alăturat vă va convinge să pregătiți această rețetă și voi acasă, pentru cei dragi.