Cautare: 634 rezultate dupa tagul "vlad"

Criss și Vlad, în celebra scenă din filmul ”Titanic”. Iată ce a ieșit

acum 123 zile

Una dintre cele mai celebre secvențe din filmul ”Titanic”, cu Leonardo Di Caprio și Kate Winslet în rolurile principale, este cea în care cei doi stau la prova, cu brațele întinse în lateral.

Teqball-ul, sportul care combină tensiul de masă și fotbalul

acum 212 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Vlad, reprezentant Teqball, a venit cum cel mai inovatim sport care combină tensiul de masă și fotbalul.

Au început filmările la "Fructul Oprit". Ce îi așteaptă pe fani

acum 297 zile

Simpaticii Criss şi Vlad s-au întors pe platourile de filmare, după o vacanță bine meritată.

Horia Ghibuțiu, dezvăluiri din viața lui: ”Prima publicație am făcut-o la 14 ani”

acum 371 zile

Despre cartea ”În timp ce tu dormeai”, despre meseria de jurnalist, Horia a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 și în reluale, de la 23.00.

Vlad Gherman are motiv de sărbătoare pe platoul de filmare al serialului ”Fructul Oprit”. Iată anunțul făcut de el

acum 387 zile

 V lad Gherman a făcut un anunț emoționant pe pagina sa de Instagram. Azi, 23 octombrie, el are motive de sărbătoare. Vlad, care îl interpretează pe Ioan în serialul produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri, de la ora 20.00, a anunțat...

Sore a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Sunt o mamă relaxată și, totodată, mă panichez”

acum 387 zile

Actriță și cântăreață, Sore a fost invitata emisiunii CulTOUR, difuzată zilnic de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), la Happy Channel. Fosta colegă de trupă cu Criss și Vlad, în vremea LaLa Band, Sore a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii.

Unde și-au continuat vacanța Criss și Vlad, după ce au plecat din Cuba? Imaginile te vor lăsa fără cuvinte

acum 477 zile

Vacanța lor nu s-a terminat odată cu plecarea din Cuba. Criss și Vlad au ales o altă destinație unde să își reîncarce bateriile.

Imagini SUPERBE din vacanța petrecută de Criss și Vlad în Cuba. Cuvintele sunt de prisos

acum 479 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată, în weekend, de Happy Channel, și-au luat rămas bun de la Cuba, țara muzicii și a culorilor, pe care și-au dorit nespus să o viziteze.

”Protozelul trăsnit”, o carte pentru copii și părinți despre un urs, un pinguin și Baba Cloanța, o vedetă TV

acum 493 zile

Care este mesajul acestei cărți, aflați din interviul cu autorul cărții, Daniel Eberhat, acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare weekend, al Happy Channel.

Imagini cu Criss și Vlad din vacanță. Cristina Ciobănașu a devenit ”Mica Sirenă”

acum 493 zile

Vlad, glumeț cum este de obicei, și-a intitulat fotografiile cu Criss ”Mica Sirenă”.

Criss și Vlad au plecat în vacanță. Iată ce destinație au ales

acum 499 zile

 După o perioadă încărcată de filmări pentru serialul „Fructul oprit”, dar și pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au plecat într-o binemeritată vacanță. Cei doi și-au anunțat fanii pe rețelele de socializare...

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman trăiesc, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste: „Vlad a fost și este prima mea dragoste”

acum 504 zile

 Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împart, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă totul a început când erau mici, Criss și Vlad păstrează vie flacăra iubirii, care înflorește pe zi ce trece. Actori în ”Fructul Oprit”,...

Totul pentru Dragoste: Draga Olteanu Matei, despre Cristina și Vlad

acum 505 zile

Marea actriță Draga Olteanu Matei intră în legătură telefonică cu invitații emisiunii ”Totul pentru dragoste” și își spune părerea sinceră despre cei doi tineri artiști, care sunt emoționați până la lacrimi.

Vlad a vorbit despre scenele din ”Fructul Oprit” în care Criss se sărută cu un alt bărbat. Iată ce zic ei și despre nunta lor

acum 505 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus povestea de iubire în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, de la Antena 1.

Iubirea dintre Cristina și Vlad nu e un „Fruct oprit”. Cei doi artiști trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste

acum 505 zile

Iubirea dintre Cristina și Vlad nu e un „Fruct oprit”. Cei doi artiști trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Cristina și Vald - „Hey tu”

acum 505 zile

Cristina și Vald cântă piesa „Hey tu”.

O fotografie cu Criss și Vlad i-a ”topit” pe fani: ”Poza asta mi-a făcut ziua mai frumoasă”

acum 506 zile

La nici o săptămână de când Criss a anunțat că a făcut o schimbare de look pentru noul seson al serialului ”Fructul Oprit”, fanii nu mai contenesc cu mesajele de apreciere.

Vlad, felicitat pentru rolul lui Ioan: ”Ai interpretat foarte bine rolul de om bolnav. Te felicit, jos pălăria!”

acum 511 zile

Primul sezon al serialului ”Fructul oprit” s-a încheiat. Ultimul episod difuzat de Antena 1 i-a lăsat pe telespectatori cu sufletul la gură. Mulți au încercat să ofere răspunsuri , însă, ce s-a întâmplat cu adevărat vom putea afla abia odată...

”Proiectul Florida”, o poveste emoționantă despre o mamă singură și fiica ei

acum 520 zile

Află care este emoționantă poveste a unei mame singure, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 14.30 (în reluare, de luni până vineri, de la 15.30, și de la miezul nopții).

1
2
3
4
5
»